WWW.STATENVERKIEZINGEN.SURFSTAD.NL
staten verkiezingen pvda provinciale staten overijssel provinciale staten drenthe provinciale staten zuid-holland provinciale staten friesland
VERKIEZINGEN PROVINCIALE STATEN 2019 - Home - Nieuws Statenverkiezingen 2019

 Provinciale Staten Verkiezingen 2019

Het laatste nieuws over de Provinciale Statenverkiezingen 2019 uit diverse bronnen.

Provinciale Statenverkiezingen

Kandidaatstelling Verkiezingen

De kandidaatstelling voor de Provinciale Statenverkiezingen vindt plaats op dinsdag 18 januari 2019. De politieke partijen leveren dan hun kandidatenlijst in bij de hoofdstembureaus in de kieskringen van de provincies waar men wil deelnemen.

Stemming statenverkiezing

Op de 43e dag na de kandidaatstelling vindt de stemming plaats. voor de Provinciale staten verkiezingen. Op 4 maart 2019 vinden de de Provinciale statenverkiezingen plaats.

Stembureaus statenverkiezing

De stembureaus tijdens de Provinciale staten verkiezingen zijn open van 's ochtends 07.30 uur tot 's avonds 21.00 uur. Bijzondere stembureaus kunnen eerder opengaan. Kiezers met een stempas kunnen stemmen in een willekeurig stembureau in hun gemeente. Met een kiezerspas kan de kiezer zijn stem in een andere gemeente in zijn provincie uitbrengen.

vouwfiets kopen - kinderfiets - tapas recepten - trampoline test - haaruitval tegengaan - maaltafels oefenen - wellness weekend
 webdesign