WWW.HUUR-CAMPER-KOPEN.SURSTAD.NL
mobilhomes te huur provinciale staten overijssel mobilhome huren oost-vlaanderen provinciale staten friesland meisjes kinderfiets mobilhomes verhuren
HUUR CAMPER NEDERLAND - Home Mobilhome Aankooptips

 Mobilhome - Tips Aankoop Camper

Tips Kopen Camper!

Ga je een camper kopen of een motorhome huren? Als je enkel denkt om maar 2 weken per jaar vakantie te nemen, is het eenvoudig: huur een mobilhome. Boven de 30.000 kilometers per jaar is een camper kopen aangewezen.

Camper Tips: lange afstanden
Een camper is een vervoermiddel voor lange afstanden in een korte tijdspanne. Voldoet de camper aan de voorwaarden die hiervoor gelden? Wat met het laadvermogen (minimum 500kg per 2 personen)? Voortractie of achtertractie?

Motorhome Tips: uittesten camper
Als je een camper wil kopen, huur dan eerst de camper van je keuze of één die erop lijkt.

Camper Tips: verbruik mobilhome
Controleer het verbruik van de mobilhome als hij volgeladen is.

Camper Tips: stuurcabine inrichting
Een goede rijhouding is noodzakelijk! Is de beenruimte voldoende? Wat met navigatie en opbergruimtes?

Mobilhome Tips: veiligheid camper
Campers hebben een andere wegligging dan wagens. De wegligging en de remafstand is bij een volgeladen mobilhome erg belangrijk.

Tips: kosten camper
Een camper kopen kost een flinke duit, maar vergeet niet de bijkomende kosten: verzekering, aankoop toebehoren, stalling ...

Camper Tips: motorvermogen
Heeft de camper genoeg motorvermogen. Niets is hinderlijker dan een camper die problemen geeft bij het invoegen.

Tips: nutsvoorzieningen camper
Wat met gas, water en elektriciteit. Is er een grote watertank aanwezig? Werkt de afvalwatertank? Zijn er goede sanitaire voorzieningen? Hoe functioneert de elektriciteit? Er is gas via een LPG-tank of via gasflessen?

Mobilhome Tips: indeling camper
Ga zorgvuldig de indeling van de camper na . Is deze schikking goed? Kan men met het voorzien aantal personen in de camper verblijven? Kunnen er twee personen slapen als andere personen nog spelen aan de tafel?

Tips: camper aankoopvoorwaarden
Laat in de aankoopvoorwaarden opnemen dat, als de camper niet geleverd wordt op de gewenste datum, je een vervang camper krijgt. Denk er aan dat mobilhomes boven de 3.5 ton in sommige landen (zoals Oostenrijk) zware tol moeten betalen.

reisverzekering - kinderfietsen - dakkoffer tweedehands - trampoline huren - vouwfiets kopen - springkussen huren - elektrische fiets
 webdesign