WWW.FEESTTENT-HUREN-PARTYTENT-KOPEN.SURFSTAD.NL
FEESTTENT / PARTYTENT - Home

 Kopen / Huren Feesttent / Partytent

Partytentverhuur in de kijker

ADVERTEREN met een banner op de pagina waar u bedrijf gevestigd is en u krijgt hier een extra vermelding op de homepage.

Partytent huren feesttent

Op deze site vindt u waar u terecht kan voor huren feesttenten of partytenten kopen. Dit zowel in BelgiŽ als in Nederland. Tentenverhuur zit in de lift!

U zoekt een feesttent of partytent voor uw evenement, feest, party, receptie, communie ... Meent u vaker gebruik te kunnen maken van een feesttent, dan is het misschien interessanter om een partytent te kopen. In het ander geval is het meer aangewezen om een feesttent te huren.

Er zijn verschillende soorten feesttenten. Een partytent of feesttent is een metalen of aluminium constructrie met dak en zijwanden, zodat de ruimte volledig kan worden afgesloten. Pagodetenten of piramidetenten zijn tenten met een hoog puntdak, meestal in een vierkant. Spantenten of stertenten worden opgespannen. Een centrale paal ondersteunt de constructie. Het dakzeil wordt strak naar buiten toe getrokken. De stertent kan dus niet dicht gemaakt worden.

Een gazebo is een paviljoentent. Een constructie met dak om onder te schuilen bij regen en/of zon. Meestal blijven de zijwanden open. Een gazebo is kleiner dan die ene partytent.

Kadertenten zijn grotere feesttenten met modulaire opbouw. Ze zijn gemaakt van stevige materialen,

Vouwtenten zijn eenvoudig en snel op te zetten. Men spreekt soms van plooitenten, scharniertenten, harmonicatenten of schaartenten.

Een ECHT feest verdient een veilige partytent of feesttent.

Een springkussen huren of trampoline kopen maakt het feest pas compleet.

hoofdrekenen oefenen - kinderfiets - oatmeal diet - birthday poems - vouwfiets kopen - einmaleins Łben - maaltafels - trampoline kopen
 webdesign