WWW.DAKKOFFER-FIETSDRAGER-SKIBOX.SURFSTAD.NL
dakdrager huren hapro dakdrager dakkoffer opvouwbaar dakkoffer karrite fietsdrager anwb
DAKDRAGERS VAN FIETSDRAGER TOT SKIBOX - Home

 Van bagagerek tot dakkoffer of skibox

Bagagerek / imperiaal

Een imperiaal is een bagagerek dat op het dak van de auto wordt bevestigd. Een bagagerek dient om de opbergruimte uit te breiden. Bij wagens is het vaak niet mogelijk een een bagagerek direct op het dak te monteren. Dit moet dan worden gedaan met dakdragers.

skibox huren

Skibox of bagagebox

De laatste jaren wordt de bagagerekken verdrongen door dakkoffers. De dakkoffer wordt ook op het dak gemonteerd met dakdragers. De dakkoffer heeft een aantal voordelen ten opzichte van een bagagerek:

Dakkoffers zijn een verzamelnaam voor skiboxen en bagageboxen. Een bagagebox is alleen geschikt voor bagage en een skibox is naast bagage ook geschikt voor ski's. Een bagagebox is vrij vierkant, terwijl een skibox vaak lang en smal is. Men kan een dakkoffer huren of surfen op dakkoffer te koop.

Skibox dakkoffer

Een speciale dakkoffer is de skibox, ontwikkeld voor het vervoeren van ski's. Waar een dakkoffer meestal zo breed is als het dak van de auto en veel wind vangt, is een skibox smal en lang genoeg voor het opbergen van een paar ski's.

Dakdrager bagage

Een dakdrager heeft draagstangen die je op het dak monteert om langwerpige goederen te vervoeren (skiís, surfplanken en fietsen) of extra bagageruimte te monteren (skibox of dakkoffer).

Fietsdrager

Er bestaan fietsdragers voor op het dak, voor op de trekhaak, voor achterop de auto en voor op de caravan of camper.

kindeermountainbike - oatmeal diet - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - bridge leren - fibromassage
 webdesign